Pagina principală  |    Contacte  |    Harta site  |    Subdiviziuni

Ministerul Mediului al Republicii Moldova
Min Mediului logou

Devino ambasadorul ”Hai Moldova” în localitatea ta

logo-Hai-MoldovaMinisterul Mediului anunță despre demararea a celei de-a 2 ediții a Școlii de Vară ”Hai Moldova” – program care vizează tinerii activi și motivați ce-și doresc să devină ”ambasadori” Hai Moldova și coordonatori în localitățile lor de baștină. Cu sprijinul echipei, aceștia vor reuși să organizeze curățarea zonei în care locuiesc, care se va desfășura pe 23 septembrie 2017, de Ziua Curățeniei Mondiale.
Scopul școlii de vară constă în implicarea a 50 de tineri activi din toate colțurile țării pentru crearea unei comunității de cetățeni responsabili care vor deveni coordonatori ”Hai Moldova”.
Doritorii de a participa trebuie să completeze următorul formular până la data de 31 mai 2017:https://goo.gl/oVdnDa
În cadrul Școlii de vară ”Hai Moldova”, participanții vor posibilitatea să:
1.      Cunoască tineri cu vor împărtăși aceleași viziuni;
2.      Învețe cum să interacționeze cu APL-urile și ONG-urile;
3.      Învețe cum să creeze o echipă și să devină liderul acesteia;
4.      Învețe despre legislația Republicii Moldova în ceea ce privește protecția mediului;
5.      Devină Ambasador ”Hai Moldova”.
”Hai Moldova” este cel mai mare proiect social din Moldova în ceea ce privește rata de participare a populației. Mișcarea ”Hai Moldova” a fost inițiată în 2011 ca parte a mișcării internaționale ”Let's Do It!”, lansată în 2008 în Estonia. Pe parcursul celor 3 ediții, (2011, 2012 și 2016), au fost implicați mai mult de 220.000 de voluntari care au reușit să sensibilizeze cetățenii referitor la problemele ecologice, atât de stringente pentru R. Moldova.
Pentru mai multe detalii despre activitățile în cadrul campaniei, citește “Ghidul unui Ambasador Hai Moldova”: https://goo.gl/doFb6q și pagina de facebook: https://www.facebook.com/haimoldova/.

Facebook

facebook


youtube

Valid XHTML 1.0 Transitional

Total vizitatori3009602