Pagina principală  |    Contacte  |    Harta site  |    Subdiviziuni

Ministerul Mediului al Republicii Moldova
Min Mediului logou

Viceministrul Mediului, Ion Apostol, a susținut audiența cetățenilor în raionul Edineț

DSCN8203 editLa data de 20.06.2017, viceministrul Mediului, Ion Apostol, a susținut audiența cetățenilor din r. Edineț, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr.78 din 12.02.2010  ”Privind stabilirea zilei de audiență și de întâlnire a membrilor Guvernului și a conducătorilor autorităților administrative centrale cu cetățenii”.
                                                                                                                                                                                                       
La întrunire au fost prezenți reprezentanți ai autorităților publice locale (primari și consilieri), ai serviciilor desconcentrate în teritoriu și cetățenii.
vm-mediuDSC 0959Au fost puse în discuție mai multe probleme cu care se confruntă localitățile raionului, cele mai stringente fiind asigurarea cu apă potabilă și sistem de canalizare, problema apartenenței iazurilor și lacurilor din teritoriul raionului și a bazinului de acumulare de la Bădragi, din care se alimentează cu apă orașele Edineț și Cupcini.
Un alt subiect al discuției l-a constituit  proiectul ce ține de aprovizionarea cu apă și sistem de canalizare a or. Edineț, care a fost înaintat la Fondul Ecologic Național în anul 2014.
În linii generale, la majoritatea problemelor ce țin de competența Ministerului Mediului au fost identificate soluții și vor fi întreprinse măsurile necesare în acest sens.

Facebook

facebook


youtube

Valid XHTML 1.0 Transitional

Total vizitatori2996359