Pagina principală  |    Contacte  |    Harta site  |    Subdiviziuni

Ministerul Mediului al Republicii Moldova
Min Mediului logou

Invitație de presă

presaMarți, 11 iulie, la ora 11.00, în incinta Serviciului Hidrometeorologic de Stat, (str. Grenoble 134) invităm reprezentanții mass-media pentru a asista la ședința de semnare a Declarației Comune de Intenție între Serviciul Hidrometeorologic de Stat și Asociația de Meteorologie din Japonia (JWA).
Declarația Comună de Intenție stabilește și încurajează cooperarea  bilaterală pentru schimbul de experiență și instruirea specialiștilor, efectuarea în comun a cercetărilor, organizarea stagiilor de practică și îmbunătățirea tehnologiilor meteorologice, utilizarea soft-urilor moderne de colectare și procesare a datelor de la radarul meteorologic.
Din partea Asociației Meteorologice din Japonia vor fi prezenți: Nobumichi Furuichi, Directorul Asociației Meteorologice din Japonia, Koumei Yamaguchi, Șeful Departamentului Relații Internaționale și Ayako Kato, Consultant, Secția Relații cu Publicul.
La ședință, părțile vor expune sarcinile asumate în cadrul Declarației Comune de Intenție, rezultatele preconizate și căile de atingere a lor.

 

 

Persoană de contact: Stela Drucioc,
Ministerul Mediului
Oficiul Finanțării de Carbon
Tel. 079 587 230

Facebook

facebook


youtube

Valid XHTML 1.0 Transitional

Total vizitatori2954589