Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului

Agenția de Mediu

A A A

Agenția de Mediu extinde perioada de raportare

Published on: Sun, 04/25/2021 - 22:32
Press Release Type: 

Ținând cont de situația epidemiologică creată de Covid 19  și mecanizmul complicat de prezentare a rapoartelor statistice 1 – aer „Protecția aerului atmosferic”, Agenția de Mediu extinde perioada de raportare.

Astfel, termenul stabilit în conformitate cu  Ordinul comun dintre MADRM și BNS nr.34/04 din 19 februarie 2021, unde data limită de raportare este de 15 aprilie 2021 a fost modificat respectiv cu data de 31 mai 2021.

Prin urmare, atenționăm toți agenții economici care nu au prezentat pentru validare până în momentul de față raportul statistic 1 –aer „Protecția aerului atmosferic” la sediile Agenției de Mediu, sunt  obligați să i-a atitudine și în perioada menționată să-și onoreze angajamentul de raportare.

Reiterăm, că conform Ordinului intern nr.07 din 25.02.2021 Cu privire la organizarea în cadrul Agenției de Mediu a procesului de colectare, examinare și validare a datelor pentru anul 2020 din raportul statistic 1-aer „Protecția aerului atmosferic”, Agenția de Mediu validează rapoartele conform repartizării regionale:

    1. Direcția Agenția de Mediu Nord, cu sediul aflat în mun. Bălți, str. Boris Glavan 5, colectează rapoartele de la agenții economici care activează în regiunea de Nord a țării, le examinează, le validează, le prezintă organului teritorial de statistică.
    2. Direcția Agenția de Mediu Sud, cu sediul aflat în or. Cahul, str. Vasile Alecsandri, 102,  colectează rapoartele de la agenții economici care activează în regiunea de Sud a țării, le examinează, le validează, le prezintă organului teritorial de statistică..
    3. Agenția de Mediu cu sediul din Chișinău situat pe str. Albișoara, 38  colectează rapoartele de la agenții economici care activează în regiunea Centru a țării, le examinează, le validează, le prezintă organului teritorial de statistică.

 

 

Pentru mai multă informatie apelați: 022 820 777 sau 022 820 783