Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Mediului

Campania de împădurire a fost lansată

Published on: S, 11/11/2023 - 16:40

Astăzi, 11 noiembrie 2023, angajații Ministerului Mediului și ai instituțiilor din subordine, au plantat în cadrul Î.S. Silvo-Cinegetice Cimișlia pe terenul satulului Hîrtop, aproximativ 30 000 de puieți, pe o suprafață de 7 ha. Acțiunea de plantare face parte din Programul național de extindere și reabilitare a pădurilor 2023-2032.

 

Campania se va desfășura pe parcursul a două luni,  noiembrie și decembrie. Orice efort de împădurire este un aport esențial la atingerea obiectivului Guvernului Republicii Moldova de a împăduri țara noastră în următorii 10 ani cu 145 mii ha. Mai multe detalii cu privire la - organizarea Campaniei de plantare din această toamnă, suprafețele disponibile și perioadele, în care oricine poate participa activ la plantări, le găsiți pe pagina Agenţiei „Moldsilva”, www.moldsilva.gov.md, prin accesarea rubricii „Participă la plantări toamna 2023” #Generațiapădurii sau să apelați la numărul de telefon 068589685.

 

Împreună putem face parte din #generațiapădurii și să lăsăm o moștenire durabilă pentru generațiile viitoare. Contez pe tine să te alături acestei mișcări importante pentru a proteja mediul nostru. Programul Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor 2023 în plină desfășurare! Start #generațiapădurii!