Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Mediului

Extins (prin relansare) UCIP IFAD angajează Asistent în procurări

Unitatea Consolidată de Implementare a Programelor IFAD (UCIP IFAD) intenționează să contracteze un consultant individual în cadrul postului de asistent în procurări.

 

Asistentul în procurări va oferi sprijin pentru executarea unor servicii și procese de procurări transparente și eficiente, în conformitate cu normele și reglementările IFAD în domeniul procurărilor. De asemenea, va lucra în colaborare cu personalul de program și de operațiuni pentru a furniza cu succes servicii de procurări.

 

Detalii privind Criteriile de preselecție și punctajul de trecere pentru lista scurtă le găsiți accesând pagina UCIP IFAD, rubrica Achiziții, Servicii de consultanță, licitația 03/22 PRR, Asistent în procurări.

 

Expresiile de interes sub formă de Curriculum Vitae (CV), inclusiv cu menționarea/prezentarea a 2-3 recomandări profesionale de la ultimii angajatori, Scrisoarea de intenție (Cover Letter), de la ultimii angajatori/supervizori, Declarația pe proprie răspundere, conform formularului anexat, trebuie să fie depuse în formă scrisă la adresa de mai jos (personal, prin poștă, sau e-mail) până la data de 15 februarie (extins prin relansare) 2022, ora 17:00.

 

Attn: Nadejda Russu, Senior Procurement Specialist

Ștefan cel Mare și Sfînt bd. 162, Chișinău, MD-2004

E-mail: procurement@ucipifad.md

Tel. (022) 22 - 18 – 80